Restaurants Haarlem

Restaurants Wine en Bites Wandeling Haarlem

Toujours

“Good food for the happy soul”.

In Frankrijk zie je ze veel: restaurants waar je vis en vlees eet van mooie kwaliteit in een ongedwongen sfeer. Toujours Fish & Meat is een restaurant met een hip interieur en mooi bereide seizoensproducten. En dat betekent toujours verser dan verse producten. Wie voor de borrel langskomt, kan proeven van de steeds wisselende ‘petite amuses & croûtes’ van het huis, want volgens goed Frans gebruik serveert Toujours bij een drankje steevast een lekker aperitief.
A bientôt!

Hout

Sinds 2010 op een van de mooiste plekjes van Haarlem – aan de rand van de Haarlemmer Hout.

Een restaurant met een moderne, creatieve keuken. Levensgenieters voelen zich er thuis en kunnen er alle kanten op. Een lunch of diner in het restaurant of op het terras. De eigenaren van restaurant Hout zijn zelf ook levensgenieters en maken het iedereen graag naar de zin.

Parck

Ineen prachtige oude villa gelegen aan het Frederikspark in Haarlem, dichtbij centrum, theater en diverse uitgaansgelegenheden vindt u restaurant Parck. Hier kunt u 7 dagen per week terecht voor koffie, lunch, borrel en diner.

De stijl van restaurant Parck kan het beste omschreven worden als warm, gezellig en een tikkeltje trendy met als middelpunt de grote bar en het moderne haardvuur.

Untitled-5

Stempels

Stempels is gevestigd op een historische plek in het monumentale, autovrije hart van Haarlem. Een gastvrije locatie waar je vooral gezellig, lekker kan eten en drinken, feesten kan geven, vergaderen en overnachten. Van informeel dineren op culinair niveau in het restaurant tot een prima lunch en aantrekkelijk geprijsd (dag)menu in de brasserie.

Barend

De familie Barend komt van oorsprong uit de visserij en opa Barend, die altijd eigen viskotters had, heeft de huidige eigenaar als klein kind al de kunst van het visbakken geleerd. Bij restaurant Barend bakken ze de vis op ouderwetse wijze zoals dat al generaties lang gebeurd bij de familie van de Ree.

Bij restaurant Barend willen zij u graag een avond bezorgen waarbij u ongedwongen kunt genieten van de gastvrijheid.