Over ons

Wie is Captain Tasting?

Captain Tasting organiseert Wine en Bites wandelingen door de leukste steden van Nederland. De Wine en Bites Wandeling is dé culinaire wandeling waarbij je op een leuke manier kennis maakt met de culinaire keuken van geselecteerde restaurants in een stad of plaats. Je gaat genieten van top restaurants waar de chef-kok je verrast met een heerlijk gerecht en een bijpassende wijn.

Het begin…

Captain Tasting is begin 2007 kleinschalig begonnen met het organiseren van de Wine en Bites wandeling in Griekenland. Onder de Griekse zon op het eiland Kreta is het idee ontstaan om Nederlanders kennis te laten maken met de diversiteit van de Griekse keuken. Samen met onze eerste gasten bezochten we verschillende typische Griekse restaurants. In de restaurants genoten onze gasten van de vele smaken van de verschillende gerechtjes en van de speciaal voor ons geselecteerde wijnen passend bij het gerecht. Door de jaren heen, bleef de belangstelling en waardering voor deze bijzondere wandeling op Kreta toenemen. Aangemoedigd door het enthousiasme van onze gasten bieden wij deze unieke wandelingen nu ook aan op de Nederlandse markt.

Culinair genieten Captain Tasting
Ontdek een stad en geniet met vrienden, familie of collega's.
Recente reacties
  Archief
  Categorieën
  • Geen categorieën
  Latest Posts
  Event Search

  You should choose a search result page. You can choose the page from the Theme Options > Events > Event Search Results Page option.

  Ads