Wine & Bites Wandeling Utrecht (geannuleerd)

Ontdek de beste restaurants van Utrecht.
Ontdek, ervaar, proef en geniet!

Ontdek de beste restaurants van Utrecht! Leuk uitje voor vrienden en familie. Inclusief 5 gerechtjes en bijpassende wijnen.

Dwalen langs de grachten, slenteren door de gezellige steegjes en neer strijken bij één van de fijne restaurantjes rondom de Utrechtse domtoren. Met de culinaire Wine & Bites proeverij geniet je van al het moois wat de stad te bieden heeft. We hebben 5 restaurants geselecteerd om je de meest culinaire gerechten te serveren!

Deelnemende restaurants (onder voorbehoud) zijn wijnbar VinVin, Vis en Meer, Het Zuid, Ubica en De Kleine Parade.

Reserveren is noodzakelijk, wees er snel bij want vol=vol. Aanvangstijd vanaf 13.00uur.

Wil je graag de culinaire wandeling in een andere stad lopen? Bekijk dan onze agenda.

Deel dit evenement
Normaal
49,00

Maak kennis met de beste restaurants

5 gerechtjes en bijpassende wijnen

Wandeling bestaat uit 5 restaurants

Top uitje met vrienden & familie

Iedereen wandelt met zijn eigen gezelschap van het ene restaurant naar het andere restaurant.

Ja, de kaarten zijn persoonsgebonden. Tot 72 uur voor aanvang van de wandeling kunt u naamswijzigingen doorgeven per email op het adres: info@captaintasting.com

Eén kaart is persoonsgebonden en geldig voor het aantal personen dat is aangegeven op het entreebewijs.

De entreebewijzen ontvangt u per mail, maximaal 5 dagen voor aanvang van het evenement

Elk gezelschap krijgt een entreebewijs met daarop aangeven de te lopen route. Elke gezelschap loopt dus zijn eigen route op een vooraf bepaalde volgorde. Op deze manier spreiden wij de deelnemers over de restaurants en voorkomen wij dat teveel deelnemers tegelijkertijd bij hetzelfde restaurant deelnemen. Indien u een bestelling plaatst voor meerdere entreekaarten krijgt iedereen in uw gezelschap uiteraard dezelfde volgorde van restaurants.

Bij de reservering kunt u aangeven waar u allergisch voor bent of welke dieetwensen u heeft. Mocht dit voor problemen zorgen bij de deelnemende restaurants dan nemen we contact met u op.

Het is mogelijk te annuleren tegen 100 procent annuleringskosten. Wij bieden u de mogelijkheid om kosteloos een naamswijziging of een wijziging van gekozen datum door te geven aan ons. Deze wijzigingen kunt u doorgeven via het emailadres info@captaintasting.com, tot uiterlijk 96 uur voor aanvang van het evenement.

Photos
Gegevens evenement