COVID-19 update: Momenteel geen wandelingen beschikbaar.

wine en bites wandeling haarlem stadswandeling

 Ontdek de beste restaurants van Haarlem
 Ontdek, ervaar, proef en geniet!

Haarlem is, wat veel mensen niet weten, de hoofdstad van Noord-Holland. En dus niet haar grote broer Amsterdam. Maar Haarlem verdient deze titel ook met haar grote verscheidenheid aan gezellige restaurants, waar goede wijnen worden geschonken. Haarlem kenmerkt zich door de mooie oude binnenstad, een gezellig centrum en de rust. Veel Amsterdammers komen dan ook een dagje winkelen in Haarlem en sluiten ‘s avonds af met een heerlijke maaltijd en wijntje.

Lijkt het jou leuk om Haarlem en haar culinaire hoogstandjes eens beter te leren kennen? Loop dan met ons mee tijdens de wine en bites wandeling van Haarlem. En ontdek de lekkerste hapjes, wijnen en de gezelligheid dat Haarlem te bieden heeft.

De deelnemende restaurants van deze editie worden nog bekend gemaakt.

Reserveren is noodzakelijk, wees er snel bij want vol=vol. De culinaire wandeling begint vanaf 13.00 uur.

Wil je graag de culinaire wandeling in een andere stad lopen? Bekijk dan onze agenda.

Deel dit evenement
Normaal
49,00

Maak kennis met de beste restaurants

5 gerechtjes en bijpassende wijnen

Wandeling bestaat uit 5 restaurants

Top uitje met vrienden & familie

Iedereen wandelt met zijn eigen gezelschap van het ene restaurant naar het andere restaurant.

Ja, de kaarten zijn persoonsgebonden. Tot 72 uur voor aanvang van de wandeling kunt u naamswijzigingen doorgeven per email op het adres: info@captaintasting.com

Eén kaart is persoonsgebonden en geldig voor het aantal personen dat is aangegeven op het entreebewijs.

De entreebewijzen ontvangt u per mail, maximaal 5 dagen voor aanvang van het evenement.

Elk gezelschap krijgt een entreebewijs met daarop aangeven de te lopen route. Elke gezelschap loopt dus zijn eigen route op een vooraf bepaalde volgorde. Op deze manier spreiden wij de deelnemers over de restaurants en voorkomen wij dat teveel deelnemers tegelijkertijd bij hetzelfde restaurant deelnemen. Indien u een bestelling plaatst voor meerdere entreekaarten krijgt iedereen in uw gezelschap uiteraard dezelfde volgorde van restaurants.

Bij de reservering kunt u aangeven waar u allergisch voor bent of welke dieetwensen u heeft. Mocht dit voor problemen zorgen bij de deelnemende restaurants dan nemen we contact met u op.

Het is mogelijk te annuleren tegen 100 procent annuleringskosten. Wij bieden u de mogelijkheid om kosteloos een naamswijziging of een wijziging van gekozen datum door te geven aan ons. Deze wijzigingen kunt u doorgeven via het emailadres info@captaintasting.com, tot uiterlijk 96 uur voor aanvang van het evenement.

Photos
Gegevens evenement