Wine & Bites wandeling Den Bosch (geannuleerd)

 Ontdek de beste restaurants van Den Bosch
 Ontdek, ervaar, proef en geniet!

’s-Hertogenbosch is de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant en is vier keer benoemd tot ‘Meest Gastvrije Stad van Nederland’. Daarnaast ook nog eens twee keer benoemd tot ‘Hoofdstad van de Smaak’. Gezelligheid en gastronomie staan hoog in het vaandel bij de Bosschenaar.

De Uilenburg en de Middeleeuwse marktplein zijn bekende ontmoetingsplaatsen die natuurlijk niet mogen ontbreken tijdens onze Wine & Bites wandeling in Den Bosch.

De deelnemende restaurants van deze editie worden nog bekend gemaakt.

Reserveren is noodzakelijk, wees er snel bij want vol=vol. De culinaire wandeling begint vanaf 13.00 uur.

Wil je graag de culinaire wandeling in een andere stad lopen? Bekijk dan onze agenda.

Deel dit evenement

Iedereen wandelt met zijn eigen gezelschap van het ene restaurant naar het andere restaurant.

Ja, de kaarten zijn persoonsgebonden. Tot 72 uur voor aanvang van de wandeling kunt u naamswijzigingen doorgeven per email op het adres: info@captaintasting.com

Eén kaart is persoonsgebonden en geldig voor het aantal personen dat is aangegeven op het entreebewijs.

De entreebewijzen ontvangt u per mail, maximaal 5 dagen voor aanvang van het evenement.

Elk gezelschap krijgt een entreebewijs met daarop aangeven de te lopen route. Elke gezelschap loopt dus zijn eigen route op een vooraf bepaalde volgorde. Op deze manier spreiden wij de deelnemers over de restaurants en voorkomen wij dat teveel deelnemers tegelijkertijd bij hetzelfde restaurant deelnemen. Indien u een bestelling plaatst voor meerdere entreekaarten krijgt iedereen in uw gezelschap uiteraard dezelfde volgorde van restaurants.

Bij de reservering kunt u aangeven waar u allergisch voor bent of welke dieetwensen u heeft. Mocht dit voor problemen zorgen bij de deelnemende restaurants dan nemen we contact met u op.

Het is mogelijk te annuleren tegen 100 procent annuleringskosten. Wij bieden u de mogelijkheid om kosteloos een naamswijziging of een wijziging van gekozen datum door te geven aan ons. Deze wijzigingen kunt u doorgeven via het emailadres info@captaintasting.com, tot uiterlijk 96 uur voor aanvang van het evenement.

Photos
Gegevens evenement