Beer and Bites wandelingen

Er bestaan in Nederland meer dan 200 bierbrouwerijen die een eigen (speciaal)bier met een eigen karakter en smaak op de markt brengen. De snelle groei van het aantal bierbrouwerijen gaat samen met een toename van de populariteit van speciaalbieren bij de Nederlanders. Steeds meer cafés presenteren een uitgebreide bierkaart met vele bijzondere en unieke bieren. Om jou kennis te laten maken met de vele bijzondere bieren op de Nederlandse markt, organiseert Captain Tasting de Beer en Bites wandeling.

Van café naar café

De Beer en Bites wandeling loop je op je eigen tempo met je eigen gezelschap en gaat van café naar café. Tijdens de Beer en Bites schenkt een 5-tal cafés/restaurants heerlijke speciaalbieren uit de fles of van de tap. De kastelein deelt zijn achtergrondinformatie met zijn gasten. Deze tocht is een leuke, maar vooral ook een gezellige manier om kennis te maken met verschillende speciaalbieren.

Voordelig genieten van bijzondere bieren

Deze unieke tocht biedt ook uitleg en informatie over de de verschillende speciaalbieren. Uiteraard zorgen wij tijdens de Beer en Bites ook voor vijf heerlijke culinaire gerechtjes die een unieke smaakcombinaties vormen met de speciaalbiertjes. Je ontvangt van ons voor deze proeverij een strippenkaart welke recht geeft op 5 speciaal bieren en 5 bijpassende gerechtjes.

Hou je van bier en van gezelligheid? Dan is de Beer en Bites wandeling een aanrader voor jou. Beer en Bites is het evenement voor echte bierliefhebbers!

Beer en Bites wandelingen organiseren wij uitsluitend op aanvraag voor groepen. Meer weten? Mail naar info@captaintasting.com.

Groepsaanvraag

Voor- + achternaam
Email
Hoeveel personen
-
+
Telefoonnummer
Gewenste plaats
Datum
Budget pp
Omschrijving van uw gewenste uitje
Recente reacties
  Archief
  Categorieën
  • Geen categorieën
  Latest Posts
  Event Search

  You should choose a search result page. You can choose the page from the Theme Options > Events > Event Search Results Page option.

  Ads